Terras

We hebben een prachtig terras, met maar liefst 250 stoelen, dat een groot gedeelte van de dag in de zon ligt. Met uitzicht op de gezellige Grote Markt en centraal gelegen, worden we gauw gevonden door ‘Stadjers’ en toeristen.

Ons terras staat van 1 maart tot 1 november in zijn geheel buiten.In de winter hebben we een klein terras langs de gevel van het pand staan: áls de zon dan eens lekker schijnt is een warme chocolademelk met slagroom natuurlijk heerlijk! Er liggen dekens buiten om u extra te beschermen tegen de kou.

Op dit moment wordt er recht tegenover ons hard gewerkt aan de opbouw van de nieuwe oostwand van de Grote Markt. De oude oostwand is bijna helemaal weg en het nieuwe pand van onze nieuwe overbuurman (Vindicat) staat er al. Achter deze oostwand verrijst straks het “Forum”. De precieze invulling ervan is nog niet bekend, maar onder andere een bioscoop en horeca komen er zeker in.

Gelukkig ervaren we weinig tot geen overlast van de sloop- en bouwwerkzaamheden: de aannemers doen enorm hun best om stofwolken en lawaai zo goed mogelijk tegen te gaan.