close

Cart

Cart

Cart £0.00 0

Zaalverhuur De Kostery

Vier uw feest onder de Martinitoren!

De Kostery biedt u de perfecte locatie voor uw borrel, diner of feest. Van 15  tot 100 personen kunt u bij ons terecht voor uw evenement. We hebben beschikking over 2 ruimtes binnen en een groot terras wat ook voor besloten evenementen afgehuurd kan worden.

Vraag een direct een offerte aan of kom langs en wij informeren u graag over de mogelijkheden!

Over De Kostery:

De Kostery is gelegen op De Grote Markt onder de Martinitoren. Het is de in 1795 gebouwde kosterswoning van de Martinikerk. 

Catering

Wij kunnen alle wensen op culinair vlak voor u invullen. Van gebak tot lunch van luxe hapjes tot diner alles is mogelijk uiteraard met de bijpassende drankjes.

Ontbijt:

Diverse mogelijkheden met zuivel, eiergerechten en luxe broodjes. Verse jus d’orange, frisdranken, mellk en uiteraard onze koffiespecialiteiten.

Gebak:

Wij werken samen met Banketbakkerij Jullens. Hierdoor serveren wij dagelijks de lekkerste gebakjes en taarten. TIP: Een High- Tea kunt u bij ons reserveren al vanaf 2 personen

Lunch:

Voor de lunch kunnen wij alles invullen. Soep, eiergerechten, warme gerechten, panini’s en sandwiches en belegde broodjes 

Borrel:

Hapjes met bijpassende drankjes. We bieden een grote variatie in cocktails, speciaalbieren van de tap smooties, vruchtendranken en fris aan.

Diner:

Vanuit de keuken op de 2e etage kunnen we een volledige maaltijd naar wens uitserveren. Of u nu een buffet wilt,

De ruimtes:

De Bar

Gelegen op de benedenverdieping is deze klassieke ruimte met hoog plafond. De marmeren vloer met het gebruik van messing en sfeeervolle verlichting zorgen ervoor dat u zich in een franse 

Aantal m2: 50
Aantal personen: Diner 15 pers. Borrel 45 pers.

De 1e Etage: Marktzicht

Gelegen op 1e etage met fantastisch uitzicht over de Grote markt. Deze ruimte is zeer geschikt voor een besloten diner midden in de drukke binnenstad heeft u hier toch alle rust voor uw bijeenkomst.

Aantal m2: 50
Aantal personen: Diner 30 pers. Borrel 45 pers.

Terras

Onder de voet van de Martinitoren bieden wij plek aan ruim 200 personen. Gedurende het hele jaar hebben wij ons terras (gedeeltelijk) geopend.Voor bijeenkomsten is het mogelijk een gedeelte af te huren. Door de grote parasols is het terras ook overdekt te huren en met heaters.

Aantal m2: 200
Aantal personen: Diner 100 pers. Borrel 200 pers.

Bereikbaarheid:

Fiets/ te voet

Onder de Martinitoren. Deze is in de hele stad duidelijk zichtbaar. 🙂

OV

Voor de deur stoppen diverse buslijnen die u verbinden met de het Hoofd Station van Groningen en diverse omliggende dorpen.

Zie website Bushalte Grote Markt voor actuele vertrektijden.

Parkeren:

U vindt de dichtstbijzijnde parkeergarage op 300 meter onder het provinciehuis. Deze is ma-vrijdag geopend van 18:00-24:00, zaterdag van 10:00-24:00 en zondag van 12:00 tot 24:00Let op deze sluit om 24:00. Meer informatie op de website van Website Interparking Provinciehuis

P Centrum nabij de Vismarkt is wel 24/7 geopend. Zie ook: Website Interparking P Centrum

Taxi

De taxistandplaats van Groningen is voor de deur. Mocht u willen reserveren kunt u contact opnemen met:

Taxi Gre-Go  085 – 773 17 30

Vraag offerte aan:

X